Skip links

Waarom Lady Gaga zo’n fan is van haar Health Mate

Ik ben niet de enige die stilaan verslaafd is geraakt aan haar avondlijke infraroodsauna-ritueel. Op Instagram verkondigde Lady Gaga recent nog haar liefde voor haar Health Mate infraroodsauna. Die zorgt ervoor dat ze ’s morgens uit bed geraakt, ondanks haar chronische pijn.

De wereldberoemde Amerikaanse zangeres, songwriter en actrice (30) ken je misschien wel van haar monsterhits Pokerface en Paparazzi. Wat minder bekend is, is dat de zangeres al jaren met chronische pijn kampt.

Vorige maand deelde ze deze foto op haar Instagrampagina. “Ik heb nog altijd last van botontstekingen na mijn heupblessure twee jaar geleden”, zo schreef ze. “Wanneer mijn lichaam in een kramp schiet, helpt mijn infraroodsauna echt. Daarom heb ik geïnvesteerd in een Health Mate. Een geweldige aankoop voor iedereen, ik gebruik ‘m iedere dag”.

 

 

 

 

Ze voegde eraan toe dat ze ook geregeld met een isolatiedeken in haar infraroodsauna kruipt. Zo’n deken van aluminiumfolie met een zilver- en goudkleurige zijde vind je ook in EHBO-koffers en ambulances; het houdt je lichaamswarmte vast. “Ze zijn heel goedkoop en herbruikbaar én heel goed om te detoxen en gewicht te verliezen”, aldus Lady Gaga.

Lady Gaga liet nog weten dat ze hoopt dat ze andere fans met pijn kan helpen door haar tips te delen. “Mijn Health Mate helpt mij om mijn passie en job te blijven uitoefenen, zelfs op dagen dat ik voel dat ik mijn bed niet uitgeraak“, besluit ze.

 

Wil je op de hoogte blijven van de blog artikels? Schrijf je in op de mailinglijst en ontvang de laatste artikels in je mailbox.