Skip links

Infraroodsauna en revalidatie: het verhaal van Patrick

Infraroodsauna en revalidatie: het verhaal van Patrick

Terwijl ik lag te genieten van de Spaanse warmte, profiteerde Patrick Rondelez hier in het iets minder zonnige België van de deugddoende hitte van zijn infraroodsauna. Deze mail zat in mijn mailbox bij terugkomst:

“Mijn Health Mate sauna heeft mij de laatste 3 maanden nog beter ondersteund!”

“Eind mei liep ik tijdens het joggen, na een val, een humerusfractuur op in mijn rechterschouder.
Het verdict van de arts: 3 weken in een brace en nadien kine.

Omdat ik weet dat immobiel blijven nefast is voor je spieren, zat ik na twee weken al in mijn infraroodsauna, en dat consequent drie keer per week.
Niet alleen gaf het mentaal een boost, ook voor de spieren aan mijn rechterschouder deed dit echt deugd.
Ik voelde na elke sessie een verbetering en kon de brace na 2 weken al geregeld aan de kant leggen.

Na een maand ging ik naar de kine ( 2 à 3 sessies/week) en daar liep de behandeling zeer vlot. Ik kon op een sneller tempo de voorgeschreven oefeningen doen.

“Mijn arts stond versteld van zo’n snelle revalidatie”

1 maand na mijn ongeval kon ik terug aan het werk, 2 maanden erna kon ik al terug beginnen joggen. En nu, 3 maanden later, kreeg ik na een laatste controle bij de arts te horen dat zo’n snelle revalidatie echt uitzonderlijk is. Ik ben pijnvrij voor de meeste bewegingen; enkel de bewegingen achter mijn rug doen nog pijn, en dat zal nog even tijd vragen om te herstellen.

Health Mate is niet enkel top om de conditie op peil te houden, maar ook bij revalidatie heeft de infraroodsauna mij enorm geholpen. Het is een investering die ik iedereen kan aanraden!”

Als dát geen fijne opsteker is om de nieuwe werkweek mee te beginnen!

Wil je op de hoogte blijven van de blog artikels? Schrijf je in op de mailinglijst en ontvang de laatste artikels in je mailbox.